Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
Home  /  Thema's  /  Niet aangeboren Hersenletsel (NaH)  /  Activiteiten

Agenda

Nieuws

Activiteiten

Voorlichtingsbijeenkomsten niet-aangeboren hersenletsel voor patiënten

Datum: Diverse data in 2019
Tijdstip: 19:30 - 21:00 uur
Locatie: Diverse locaties
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Wel dient u zich per mail even aan te melden. Zie voor de juiste mailadressen de uitnodiging die hier als bijlage bij zit.

Informatiebijeenkomsten over omgaan met gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Tevens gelegenheid tot lotgenoten-contact en vragen stellen.

Voor mensen die een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie hebben gehad. Recent of langer geleden. Ook familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.

De bijeenkomsten zijn gratis. U moet zich wel even aanmelden. Dat kan per mail via het mailadres dat in de uitnodiging staat vermeld. De uitnodiging is als bijlage bij dit agenda-item toegevoegd.

De precieze tijdstippen per bijeenkomst (het kan een middag- of een avond-bijeenkomst zijn) staan in de uitnodiging.
 


Contact:

Transmuraal Netwerk Midden-Holland, secretariaat, info@transmuraalnetwerk.nl, 0182-505534

Afasiesoos Gouda

Elke eerste en derde maandag van de maand is er in Revalidatie Ronssehof een afasiesoos van 14.30 uur tot 16.30 uur. De afasiesoos is er voor contact met lotgenoten. Er is een groot aantal enthousiaste en deskundige vrijwilligers betrokken die de diverse activiteiten begeleiden.

Voor meer informatie of bezoekmogelijkheden van de afasiesoos kunt u contact opnemen met Fiel Creemers, logopediste. Zij is bereikbaar op: 0182-543803 / 06-12297173.

Contact

Laura van Werven
0182-505534
laura.van.werven@ghz.nl

Deel