Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
HomeScholingOverig

Agenda

Nieuws

Overig

Training Samen zorgen | over de samenwerking met mantelzorgers | voor zorgprofessionals in Waddinxveen

Datum: Maandagavonden 12 en 26 juni 2017

Tijdstip: 18:30 - 21:30 uur (er worden broodjes verzorgd)

Locatie: Jan van Bijnenpad 1 2742 VS Waddinxveen (Anne Frank centrum)
Kosten: Gratis.

Zorgprofessionals in en om Waddinxveen opgelet: het is mogelijk om je aan te melden voor een training over de samenwerking met mantelzorgers. 
Door een initiatief van Mantelzorgcentraal kan deze training GRATIS worden aangeboden. Wil jij er bij zijn? Meld je dan nu aan. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. 

 

Meer informatie:

Website Mantelzorgcentraal | Brochure

 

Contact: Zorg voor leren, info@zorgvoorleren.nl, 06 250 555 92

INSCHRIJVEN

BLS is een afkorting voor Basic Life Support, oftewel: reanimeren.

In deze training van drie uur leert u van professionele en ervaren trainers hoe u iemand met een circulatiestoornis kunt helpen. U leert stapsgewijs hoe u een slachtoffer moet beademen met behulp van borstcompressies of door AED (automatische externe defibrillator) toe te passen. Wanneer u daar behoefte aan hebt, krijgt u theorie over de ICD (inwendige cardioverter defibrillator). U oefent veel op basis van uiteenlopende casuïstiek, gericht op veelvoorkomende situaties in bijvoorbeeld een zorginstelling, woonhuis of op straat. Tijdens deze training is er veel ruimte voor het stellen van individuele vragen.

Didactische vaardigheden.

De scholing didactische vaardigheden behandelt groepsdynamiek, het maken van een lesplan en het overbrengen van kennis op anderen. Wilt u als organisatie zelf toetsers opleiden? In dat geval nemen we ook ‘het aftoetsen van medewerkers’ en ‘effectief communiceren’ in ons lesplan op. Aan de basis van de scholing en training ligt de visie van NLP.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZorgBrug via:

T. (0182) 505 432
E. scholingzorgbrug@ghz.nl
W. www.zorgbrug.nl

Deel