Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel
HomeNieuwsAlle berichten

Agenda

Nieuws

"You got to move" Studenten van het mboRijnland in beweging!

Datum: maandag 11 november 2019

Op 7 november werd bij het mboRijnland te Gouda een symposium georganiseerd in samenwerking met het Transmuraal Netwerk Midden-Holland, Groene Hart Ziekenhuis, Zorgpartners Midden-Holland en 2 klassen van het mboRijnland van het vierde jaar van de opleiding MBO Verpleegkunde niveau 4 BBL.

Tijdens het symposium werden drie workshoprondes uitgevoerd door de studenten. Ook was de organisatie van het symposium in handen van een aantal studenten.

Er was een gevarieerd aanbod, dat goed ontvangen en gewaardeerd is door de professionals die goed vertegenwoordigd waren uit de regio Midden-Holland..  

Het symposium werd afgesloten door theater A la Carte. Zij lieten het publiek ervaren hoe belangrijk een goede verstandhouding is tussen personeel van een zorginstelling en de familie van hun cliënten. Hoe komt je tot een goede relatie? Hoe ga je in gesprek met familie? Hoe beïnvloedt de relatie tussen familie en personeel de zorg voor de cliënt? Waar kan het soms misgaan en hoe los je dat op een professionele manier op?

Kortom een geslaagde Better Together avond en een welverdiend compliment voor de studenten van het mboRijnland.

 

Deel