Waar zoekt u informatie over?
Volg & Deel
Volg & Deel

Informatiegids voor Midden-Holland

De Informatiegids Palliatieve Zorg voor patienten en hun naasten, een uitgave van Transmuraal Netwerk Midden-Holland,  geeft een overzicht van alle mogelijkheden en voorzieningen in Midden-Holland (Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas).

Deze gids is bedoeld voor mensen die weten dat het levenseinde nadert en voor hun naasten. Inmiddels is de achtste druk (2021) beschikbaar.

De gids is hieronder te downloaden of te bestellen via info@transmuraalnetwerk.nl , vermeld bij uw bestelling het aantal gidsen en uw adres.

Ook kan een wijkverpleegkundige de gids overhandigen bij een patient en naaste en een begeleidend gesprek voeren over het leven in de laatste fase en de mogelijkheden van zorg en ondersteuning in deze periode. lees meer

Download hieronder de gids door op de afbeelding te klikken.

'Spreek tijdig over uw levenseinde'

De huisarts kan u informeren over de mogelijkheden die er zijn als u een ongeneeslijke ziekte heeft. Wilt u zolang mogelijk behandeld worden of juist niet, wilt u het liefst thuis overlijden of liever bijvoorbeeld in een hospice. Praat hierover tijdig met uw huisarts en naasten, dat voorkomt misverstanden.

Download de brochure ontwikkeld door huisartsen: 'Spreek op tijd over uw levenseinde'  

Contact

 

Ineke Weverling
06-12110741/ 0182 505534
ineke.weverling@ghz.nl

Deel